Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2019»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 19:38 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2019»

Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, 16 έως 18 Μαρτίου 2019

Τη συμμετοχή της στην 6η  Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2019»,  που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, στα Σπάτα ανακoίνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, η Περιφέρεια πθα δώσει τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό.

Η Food Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη και απευθύνεται στους επαγγελματίες του Χονδρεμπορίου, της Οργανωμένης Λιανικής, της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδοχείων.

Παράλληλα με την Έκθεση Food Expo Greece 2019 διεξάγεται και η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων «Oenotelia».

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για 4η συνεχόμενη φορά και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή από τις επιχειρήσεις, εξασφαλίστηκε εκθεσιακός χώρος εμβαδού 327 τ.μ., στο χώρο που διεξάγεται παράλληλα η «Οenotelia». Τον προηγούμενο χρόνο στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν 52 επιχειρήσεις και πραγματοποιηθήκαν 330 συναντήσεις με τους ξένους αγοραστές (hosted buyers).

Την Έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις, ημερίδες και  εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://foodexpo.gr .

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας. Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη σε ατομικό περίπτερο ανέρχεται στα €550 (πλέον ΦΠΑ) και σε ομαδικό περίπτερο στα € 300 (πλέον ΦΠΑ).

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ). Τηλ: 2231030190