Η ΟΠΚΕ εντόπισε μάντρα με κλεμμένα οχήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 20:00 Η ΟΠΚΕ εντόπισε μάντρα με κλεμμένα οχήματα

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, εντοπίστηκαν την Πέμπτη (10-01-2019) το πρωί σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης, κοντά στον Πισσώνα Ευβοίας, ένα κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα με παραποιημένα στοιχεία αναγνώρισης.

Της νομότυπης έρευνας στον συγκεκριμένο ιδιωτικό χώρο, προηγήθηκε αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σχετικά με χώρο όπου καταλήγουν κλεμμένα οχήματα.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και είχε δηλωθεί από την ιδιοκτήτρια στις 6/1/19, ενώ για τη δίκυκλη μοτοσικλέτα διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας και ήταν παραποιημένοι οι αριθμοί του πλαισίου και του κινητήρα της.

Από τους αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του Έλληνα ιδιοκτήτη της επιχείρησης για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία, καθώς και ενός ακόμη ατόμου, επίσης Έλληνα, για κλοπή τροχοφόρου.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση