Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Δομοκού έκοψε την πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 20:23 Ο Δήμος Δομοκού έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δομοκού παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Τζιαχρήστα και με την ευλογία των Αιδεσιμότατων Γεώργιου Βούλγαρη και Νικόλαου Κουλουμπρούκα.

Ο Δήμαρχος  στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά προσδοκώντας  το νέο έτος να φέρει μόνο χαρές και να είναι γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία. Παράλληλα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά καθώς και τους αιρετούς  για την αξιοσημείωτη συνεισφορά τους. Ξεχωριστά αναφέρθηκε στους υπαλλήλους που εργάστηκαν στον εκχιονισμό του Δήμου Δομοκού τις τελευταίες ημέρες και οι οποίοι συνέβαλαν στη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Παρόντες στην κοπή της πίτας, ήταν το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων.