ΠΑΣ Λαμία: Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για τον σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 13:00 ΠΑΣ Λαμία: Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για τον σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν εισιτήρια!!!

Την ευκαιρία σε είκοσι (20) φιλάθλους να δουν δωρεάν το σημαντικότατο και ενδιαφέρον παιχνίδι της ομάδας του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό (21/1, 19:00’), σας προσφέρουν ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας και το LamiaReport.

Εξασφαλίστε μια θέση στην εξέδρα, εντελώς δωρεάν, για να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα απέναντι σε έναν μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ΘΕΜΑ «Για τα εισιτήρια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», σημειώνοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να μπείτε στην κλήρωση και να είστε ένας ή μία από τους/τις 20 τυχερούς/ές που θα κερδίσετε το δωρεάν εισιτήριο.

Οι τυχεροί/ες που θα προκύψουν από την κλήρωση θα ενημερωθούν με e-mail το βράδυ της Πέμπτης (17/1), προκειμένου την επομένη να παραλάβουν τα εισιτήρια τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση