Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η κηδεία του γιατρού Δημήτρη Τσούτσου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 08:56 Σήμερα η κηδεία του γιατρού Δημήτρη Τσούτσου

Θρήνος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για την απώλεια του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Δομοκού Δημήτρη Τσούτσου.

Βαρύ πένθος για τον ιατρικό κόσμο και για την κοινωνία της Λαμίας και του Δομοκού, από την είδηση του θανάτου του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Δομοκού Δημήτρη Τσούτσου.

Σε ηλικία μόλις 63 ετών έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σκορπώντας τη θλίψη σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

Εξαίρετος ιατρός και άξιος Διευθυντής επί σειρά ετών στο ΚΥ Δομοκού. Εκεί σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Τζιαχρήστα κατάφερε να ανοίξει τα περισσότερα αγροτικά ιατρεία καθιστώντας τα  κατοικήσιμα, προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον των αγροτικών γιατρών.

Είχε προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στο Συμβούλιο του ΤΕΙ Λαμίας, με το οποίο διατηρούσε στενούς δεσμούς και είχε κάνει πολλούς φίλους.

Όλοι εμείς θα τον θυμόμαστε για το ανήσυχο πνεύμα του και το ασίγαστο ενδιαφέρον του για τα ιατρικά θέματα. Οι ασθενείς του και γενικότερα οι κάτοικοι του Δήμου Δομοκού, για την επιστημονική του επάρκεια και το πόσο βοήθησε το Κέντρο Υγείας Δομοκού να σταθεί σε  πολύ δύσκολες εποχές.

Η κηδεία του Δημήτρη Τσούτσου θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 3:00 το μεσημέρι (18/1) στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου Λαμίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Δομοκού  Δημήτρη Τζιαχρήστα

«Συγκίνηση προξένησε η θλιβερή είδηση του θανάτου του κ. Τσούτσου Δημήτρη, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Δομοκού.

Ο εκλιπών ήταν ένας σπουδαίος Γιατρός αλλά και Άνθρωπος αφοσιωμένος στην επιστήμη και στην προσφορά. Κέρδιζε το σεβασμό, την εκτίμηση και τη συνεργασία όσων τον γνώριζαν.Ένας εξαίρετος ιατρός, πολιτισμένος και ευγενής άνθρωπος, ευχάριστος συζητητής, με περίσσεια ειλικρίνεια και ευθύτητα χαρακτήρα και λόγου απέναντι στα πράγματα. Ήταν άνθρωπος πολυπράγμων και δραστήριος, εξαιρετικά συνεργάσιμος και με έντονο ενδιαφέρον για προσφορά στον τόπο του με ουσιαστική συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Δομοκού.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του.

Καλό ταξίδι Φίλε Δημήτρη, θα μείνεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας».

Ο Δήμαρχος Δομοκού
Δημήτριος Ι. Τζιαχρήστας