Δήλωση Καραΐσκου για τη στήριξη της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 11:42 Δήλωση Καραΐσκου για τη στήριξη της ΝΔ

«Συνεχίζουμε για τη δημιουργία πολυσυλλεκτικού συνδυασμού…»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχτηκε την ανακοίνωση στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Με δική του ανακοίνωση εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην υποψηφιότητά του, τόσο ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και τα τοπικά στελέχη, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι στόχος του παραμένει «η δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού», με «ευρύτερες συνεργασίες» που θα αποτυπωθούν στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του:

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι η στήριξη από μεγάλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, όπως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι σημαντική για κάθε υποψήφιο και συνδυασμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τα στελέχη της σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, για την εμπιστοσύνη τους στο εγχείρημά μας να καταστήσουμε τη Λαμία Περήφανη Πόλη.

Έχουμε δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι δημιουργούμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με σημεία αναφοράς σε όλο το κοινωνικό φάσμα.

Βούλησή μας και πρόθεσή μας είναι η συνεργασία να επεκταθεί σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και δυνάμεις, που τοποθετούν στο κέντρο των επιλογών τους, τη Λαμία και τους πολίτες της.

Τα θέματα της πόλης χρειάζονται συνεχή, αλλά πρωτίστως παραγωγικό, διάλογο και συνέργειες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές.

Οι ευρύτερες συνεργασίες είναι στόχος μας και σκοπός μας και θα καθοδηγεί την πολιτική μας πρακτική. Αποτελεί βασικό μας προσανατολισμό στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και στην προγραμματική σχέση που θα συνδέσει τις επιλογές μας με τους πολίτες της Λαμίας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση