Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφέρεια - Συμβούλιο της Ευρώπης: Μαζί κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 22:18 Περιφέρεια - Συμβούλιο της Ευρώπης: Μαζί κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπακογιάννης: «Το ένα στα πέντε να γίνει μηδέν στα πέντε…»

Απέναντι στους αριθμούς, που είναι ανατριχιαστικοί και βεβαιώνουν ότι ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, η Περιφέρεια Στερεάς προχώρησε σε Σύμφωνο Συνεργασίας με το Συμβούλιο της Ευρώπης, για συνδρομή στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Στόχος, να φτάσει το μήνυμα σε όλον τον κόσμο «και το ένα στα πέντε να γίνει μηδέν στα πέντε», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας όχι μόνο σαν Περιφερειάρχης αλλά και σαν πατέρας.

Ο κ. Μπακογιάννης υπέγραψε το συμφωνητικό με την Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της εκστρατείας «Ένα στα πέντε» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, Έλενα Ράπτη που βρέθηκε στη Λαμία στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρακάτω παρουσιάζουμε τα «όπλα» της κας Ράπτη και της εκστρατείας «Ένα στα πέντε», που δεν είναι άλλα, από παιδικές ιστορίες που περνούν με έξυπνο τρόπο πολύτιμα μηνύματα στα παιδιά.

Η Κίκο και το χέρι - Ο κανόνας των εσωρούχων:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Το μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτωρα»:

Δείτε την ταινία που ξεχωρίζει το καλό από το κακό μυστικό, το καλό από το κακό άγγιγμα και τον κανόνα του εσώρουχου: