Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοναδική προσφορά σε φιμέ μεμβράνες - Μάθε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 09:25 Μοναδική προσφορά σε φιμέ μεμβράνες - Μάθε περισσότερα

Τώρα στο Kris-Karras Φιμέ μεμβράνες από 89,00 ευρώ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ και ΜΟΝΟ για λίγες ημέρες !!!

Το κατάστημα αξεσουάρ αυτοκινήτων Kris-Karras σας δίνει την ευκαιρία να τοποθετήσετε τώρα στο αυτοκίνητό σας τις καλύτερες αντηλιακές μεμβράνες με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής, πιστοποίηση ΚΤΕΟ και χαρτί για την αστυνομία.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών

ΜΟΝΟ για λίγες ημέρες από 89,00 ευρώ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310 67468 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Kris-Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Μαρινόπουλος, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα).

- Γιατί να βάλω αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό μου; - Δες παρακάτω...

 


Να γιατί πρέπει να τοποθετήσει κάποιος αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό του!

Η τοποθέτηση μεμβρανών σε ένα αυτοκίνητο,

  1. Προστασία από τη θερμότητα. Οι μεμβράνες , απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, και έτσι προστατεύουν τους επιβάτες από όλες τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Γιατροί και δερματολόγοι επισημαίνουν τον κίνδυνο από την έκθεση στον ήλιο, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά.
  2. Προστασία από την αντηλιά. Αυτό που μας ενοχλεί  ιδιαίτερα τις ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου, είναι η αντηλιά, που μας εμποδίζει να βλέπουμε καθαρά. Οι μεμβράνες μειώνουν αισθητά την αντηλιά, κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο άνετη.
  3. Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Το σαλόνι του αυτοκινήτου, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δεν φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους, αφού η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι ο βασικός παράγοντας αλλοίωσης των χρωμάτων.
  4. Προστασία των επιβατών σε περίπτωση θραύσης των κρυστάλλων. Μεγάλο ποσοστό τραυματισμών σε ατυχήματα με το αυτοκίνητο προκαλούνται από τη θραύση των κρυστάλλων. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα των τζαμιού, αποφεύγοντας τραυματισμούς, αλλά και το σκόρπισμα των γυαλιών.
  5. Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Διακριτική, μέτρια ή σκούρα, όποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, το αυτοκίνητο σας θα πάρει νέα μορφή. Με ενιαία μορφή, αφού η μεμβράνη γίνεται ένα με το τζάμι, χωρίς σκισίματα και φουσκάλες, θα νιώθετε το αυτοκίνητό σας σαν να φοράει γυαλιά ηλίου. Εσείς τα φοράτε, γιατί όχι και το αυτοκινητό σας;
  6. Μεγαλύτερη απόδοση του κλιματιστικού. Το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας απορροφάται από τις μεμβάνες, διατηρώντας το χώρο πιο δροσερό, αυξάνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας, και εξοικονομόντος καυσιμα.

Γιατί να διαλέξω την sunteck , για τις αντηλιακές μεμβράνες του αυτοκινήτου μου;

Υπερέχουν γιατί

  1. Διατηρούν το χρώμα τους. Άλλο πλεονέκτημα της απουσίας μετάλλου στην μεμβράνη είναι ότι διατηρούν αναλλοίωτο το χρώμα τους. Άλλες μεμβράνες, λόγω της παρουσίας μετάλλου, μετά από κάποιο διάστημα οξειδώνονται, και τείνουν να παίρνουν μια αντιαισθητική μωβ απόχρωση. Οι μεμβράνες  Color Stable της , δίνουν γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής ότι διατηρούν αναλλοίωτο το χρώμα τους, γεγονός που αποτελεί και τη βασική υπεροχή της .
  2. Έχουν αντιχαρακτική προστασία.


Ειδική βεβαίωση: Σύμφωνα με την κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και  Μεταφορών και Επικοινωνιών (28/05/08), απαιτείται σχετική βεβαίωση του εργοστασίου κατασκευης ότι οι μεμβράνες πληρούν συγκεκριμένες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Οι μεμβράνες της , πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, και με κάθε τοποθέτηση η εταιρία μας, ως εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης σας δίνει ειδική βεβαίωση με τα στοιχεία της μεμβράνης που τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, για να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία του ΚΤΕΟ.
 


Kris-Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Μαρινόπουλος, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα) - Τηλέφωνο 22310 67468 

Σημείωση: Η προσφορά των 89 ευρώ αφορά 3θυρα αυτοκίνητα. Ενημερωθείτε στο παραπάνω τηλέφωνο για τις τιμές στα 4θυρα και για οποιοδήποτε άλλο τύπο οχήματος θέλετε.