Τα αποτελέσματα για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 23:45 Τα αποτελέσματα για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μακρακώμης

Αναρτήθηκαν από το Δήμο Μακρακώμης τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης ΣΟΧ1/2018 που αφορά τις τρεις θέσεις για το Κέντρο Κοινότητας.

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, ήτοι απο 18/01/2019. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €).

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 101

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΤΟΥΤΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 102

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 103

Ειδικότητα : ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Πατήστε ΕΔΩ για τον πίνακα (Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com