Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιοι συνόδευαν τον Φάνη Σπανό στο Μώλο Φθιώτιδας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 12:20 Ποιοι συνόδευαν τον Φάνη Σπανό στο Μώλο Φθιώτιδας;

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού στη Φθιώτιδα, ωστόσο αρκετά από αυτά έχουν διαρρεύσει, αφού τον συνοδεύουν στις περιοδείες που κάνει σε διάφορες περιοχές του νομού.

Πρόσφατα ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός, επισκέφθηκε το Μώλο και μαζί του ήταν κάποιοι από του υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, που θα τον πλαισιώσουν στη Φθιώτιδα, όπως: Η δικηγόρος Έμυ Αργυροπούλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Θανάσης Καρακάντζας, ο δικηγόρος Ηλίας Κυρμανίδης και ο μηχανικός Πάνος Ευαγγελίου.

Όπως είναι ήδη γνωστό έχει ανακοινωθεί επίσημα και ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, ενώ με ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας.

Ένα βαρύ όνομα, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα, αλλά οι πληροφορίες μας θέλουν να είναι στο συνδυασμό του Φάνη Σπανου, είναι ο Παναγιώτης Παρχαρίδης.

«Στον Μώλο Φθιώτιδας! Είπαμε πολλά και ακούσαμε ακόμα περισσότερα! Πολύ ξεχωριστό μέρος της επίσκεψής μας ο Πολιτιστικός & Λαογραφικού Σύλλογος Μώλου με τη δράση του και τα υπέροχα εκθέματα...», σχολίασε ο Φάνης Σπανός  στην ανάρτησή του.