ΕΔΕ και στο ΓΝ Λαμίας για τον χαμό της 13χρονης μαθήτριας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 19:41 ΕΔΕ και στο ΓΝ Λαμίας για τον χαμό της 13χρονης μαθήτριας

Ένορκη Διοικητική Εξέταση και στο Νοσοκομείο της Λαμίας για τις συνθήκες διαχείρισης του τραγικού περιστατικού με την 13χρονη μαθήτρια.

Όπως είναι γνωστό η υπόθεση ερευνάται και από τις Εισαγγελικές Αρχές της Λάρισας μετά την μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της μαθήτριας Ιωάννας Κουτσοπάνου από τη Λαμία. Αύριο Τρίτη θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή της 13χρονης παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια, ενώ την Τετάρτη θα γίνει στη Λαμία η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Δείτε την ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας για το τραγικό συμβάν:

«Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους γονείς, στους οικείους και στους φίλους της ανήλικης μαθήτριας, ετών  13,5 , η οποία κατέληξε στο  ΓΝ Λάρισας, μετά από διακομιδή από το Νοσοκομείου μας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω ιατρικώς, αφού στο ΓΝ Λαμίας δεν λειτουργεί παιδοχειρουργική κλινική.

Αμέσως, μετά την τραγική είδηση της κατάληξης του ανήλικου κοριτσιού, διετάχθη κατ’ επείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν  επακριβώς  οι συνθήκες διαχείρισης του εν λόγω περιστατικού κατά το χρόνο υποδοχής και διερεύνησής του  στο ΓΝ Λαμίας».  

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ευάγγελος Μ. Χατζημαργαρίτης
 
Διαβάστε επίσης:
Προσαρμοσμένη αναζήτηση