Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ποιον είπε το «ναι» ο Δημήτρης Ρίζος;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:34 Σε ποιον είπε το «ναι» ο Δημήτρης Ρίζος;

Ο Δημήτρης Ρίζος υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές;

Ίσως να είναι η εντυπωσιακή του παρουσία, με την πρωτιά στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Ίσως η αναγνωρισιμότητά του ως ιδιοκτήτης μιας ιστορικής και επιτυχημένης επιχείρησης. Ίσως η απλότητά του που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο....

Όπως και να 'χει, οι προτάσεις για να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έπεσαν βροχή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ρίζο τον ιδιοκτήτη του «Café Venezia» στη Λαμία, απ΄ όπου το τελευταίο διάστημα πέρασαν όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι της Στερεάς και της Λαμίας συζητώντας το ενδεχόμενο ένταξής του στο ψηφοδέλτιο του Μαΐου.

Τελικά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο φέρεται να εξασφάλισε ο Θύμιος Καραΐσκος, για το Δήμο Λαμιέων. Ο Οικονομικός Επόπτης του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας φαίνεται ότι θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης, που τον ανέδειξε επαγγελματικά, αφού βιώνει τα κακώς κείμενα από κει που δημιουργούνται… στο πεζοδρόμιο!

Μένει η επίσημη ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Λαμία - Περήφανη Πόλη», του Θύμιου Καραΐσκου, για να επιβεβαιώσει αυτή τη συνεργασία, που συζητείται ήδη στα διάφορα στέκια της πόλης.

Η επόμενη φωτογραφία είναι από τις εκλογές του Επιμελητηρίου όπου χρειάστηκε… σεντόνι για την καταμέτρηση των σταυρών που έλαβε.