Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια είναι η Λαμιώτισσα που επιλέχθηκε για το Survivor 2019!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:32 Ποια είναι η Λαμιώτισσα που επιλέχθηκε για το Survivor 2019!

Είναι διαιτητής στο ποδόσφαιρο και μάλιστα της F.I.F.A., είναι και πολύ καλή αθλήτρια, αλλά πάνω απ' όλα είναι μαχήτρια και καλό κορίτσι.

Ο λόγος για την 27χρονη Δήμητρα (Ντέμη) Τσαγανού, η οποία είναι μια από τις παίκτριες του Survivor "3" που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Η Ντέμη είναι απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας και εκτός από διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, είναι και πολύ καλή αθλήτρια του στίβου.

Ο Σκάι παρουσιάζοντας τους Έλληνες παίκτες για το φετινό Survivor γράφει για την όμορφη μελαχρινή από τη Λαμία.

«Η Ντέμη Τσαγανού είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Λαμία. Επαγγελματικά μοιράζει κόκκινες κάρτες, αφού είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ έχει τελειώσει και σχολή Φυσικοθεραπείας. Ο δυναμικός της χαρακτήρας και το «τσαγανό» που την χαρακτηρίζουν πιστεύει ότι θα τη βοηθήσουν να ξεχωρίσει στο παιχνίδι...»

Ο συναγωνισμός φέτος ήταν πολύ δυνατός, αφού οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 70.000 και όπως λέει Τανιμανίδης η παραγωγή επέλεξε τους κορυφαίους

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των κάστινγκ για το φετινό Survivor! Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα, αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα -Τουρκία!

Αυτές είναι οι παίκτριες του «Ελλάδα - Τουρκία» που μαζί με την Ντέμη Τσαγανού αποτελούν τις μαχήτριες της Ελλάδας στο φετινό Survivor.

Η Ντέμη έχει καταγωγή από το Ζηλευτό Λαμίας, από την πλευρά του πατέρα της, και από το Λιανοκλάδι Λαμίας, από την πλευρά της μητέρας της.

Δείτε φωτογραφίες από την διαιτητή της ΕΠΣ Βοιωτίας, Ντέμη Τσαγανού, που παρουσίασε το Athensmagazine.gr από την διαιτητική καριέρα - και όχι μόνο - της όμορφης κοπέλας, που ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 3.

Καλή επιτυχία Ντέμη!!!!