Κοινό μπλόκο αποφάσισαν οι αγρότες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 22:08 Κοινό μπλόκο αποφάσισαν οι αγρότες

Στη Νίκαια την προσεχή Δευτέρα 28 Ιανουαρίου…

Απόφαση να κατευθυνθούν τα τρακτέρ όλης της Θεσσαλίας στο μπλόκο της Λάρισας, στη Νίκαια, την προσεχή Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ελήφθη κατά την σημερινή Πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φάρσαλα.

Πιο συγκεκριμένα, αγροτικοί σύλλογοι και αγρότες από όλη την Θεσσαλία συγκεντρώθηκαν στην πόλη των Φαρσάλων και συνεδρίασαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/01), με στόχο να παρθεί η απόφαση για την δημιουργία ενός μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας  στην Λάρισα, απόφαση η οποία θα δημιουργήσει ένα ισχυρό μπλόκο το οποίο θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση.

Την Πανθεσσαλική σύσκεψη στα Φάρσαλα χαιρέτησε εκ μέρους του Δήμου ο αντιδήμαρχος κ. Αποστόλης Κυριαζής καλωσορίζοντας όλους τους αγρότες που ήρθαν στα Φάρσαλα, αναφέροντας οτι ο Δήμος Φαρσάλων θα σταθεί αρωγός στους αγρότες. Έγιναν οι αρχικές τοποθετήσεις από τον πρόεδρο της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζο Μαρούδα, τον γραμματέα της ΕΟΑΣΚ Κώστα Τζέλα, τον πρόεδρο του Αγρ. Συλλόγου Κατωχωρίου Σωκράτη Αλειφτήρα, τον εκπρόσωπο της επιτροπής αγώνα των αγροτών της επαρχίας Φαρσάλων Νίκο Γούσιο και το μέλος της ΕΟΑΣΝΛ Γιώργο Νικολόπουλο, ενώ στην συνέχεια ακούστηκαν οι τοποθετήσεις άλλων αγροτικών συλλόγων της Θεσσαλίας αλλά και μεμονωμένων αγροτών, καταλήγοντας στην κοινή κάθοδο στο μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Πηγή: ifarsala.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση