Ποιος βρήκε το φλουρί στη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 10:01 Ποιος βρήκε το φλουρί στη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων;

Παραχωρήθηκαν και πάλι τα γήπεδα στον ΠΑΣ Λαμία.

Με την καθιερωμένη κοπή της πίτας για το νέο έτος, το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας (28/1), πρώτη φορά μέσα στο 2019.

Με πολλές ευχές όχι μόνο για το νέος έτος, αλλά και για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές και… λοιπές εκλογές, ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης έκοψε τη Βασιλόπιτα και.. αναδείχτηκε νικητής!

Στο δικό του κομμάτι περιείχε το φλουρί. Στη σελίδα του στο Facebook μάλιστα το διακωμώδησε γράφοντας: «Και αφού όλοι πιστέψαμε ότι η φετινή πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είχε φλουρί, μετά από 43 θέματα τελικά βρέθηκε!

Ας έχουμε όλοι μας μια καλή και παραγωγική χρονιά!».

Τα θέματα

43 τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο με πιο σοβαρό την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) προκειμένου οι 19 θέσεις του Βοήθεια στο Σπίτι, συν μία που αντιστοιχεί στην αύξηση του 7% να συμπεριληφθούν ως μόνιμες οργανικές θέσεις.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση των γηπέδων για δύο ακόμη χρόνια στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ υπήρξε πρόταση από τη μείζονα μειοψηφία για μετονομασία του ΔΑΚΛ σε Στάδιο «Αθανασίου Διάκου».

Κατά τα λοιπά το ενδιαφέρον της συνεδρίασης περιορίστηκε στο στάδιο των ανακοινώσεων, καθώς αναφέρθηκαν κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας όπως, η Συμφωνία των Πρεσπών, το χαμένο ΤΕΙ και η λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μάλιστα εξαιτίας της «κάκιστης», όπως την χαρακτήρισε η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, «Συμφωνίας των Πρεσπών», οι Γιώργος Σαγιάς και Βασίλης Νταφλούκας κατέθεσαν ότι αίρουν την ψήφο τους στην απόφαση για ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη Λαμιέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση