Αγροτικά μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 11:46 Αγροτικά μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

Κλιμακώνεται ο αγώνας σύμφωνα με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σε 14 σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι αγρότες έχουν τοποθετήσει από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, τα τρακτέρ τους, διακόπτοντας σε πολλά σημεία την κυκλοφορία οχημάτων.

Τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, χαιρετίζει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων  που καλεί και τον υπόλοιπο αγροτικό κόσμο να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους.

Μπλόκα έχουν στηθεί σε 14 περιοχές εκ των οποίων τρεις σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία. Αναλυτικά μπλόκα υπάρχουν σε: Φθιώτιδα (κόμβος Πελασγίας), Λάρισα (κόμβος Νίκαιας), Μαγνησία (κόμβος Αερινού), Βέροια (κόμβος Κουλούρας), Νάουσα (διασταύρωση Νάουσας), Πέλλα (διασταύρωση Γυψοχωρίου), Σέρρες (στροφή Σιδηροκάστρου), Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου), Αχαΐα( Ερύμανθος) Ηλεία (κόμβος Αγίου Γεωργίου), Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης), Ηράκλειο Κρήτης (κόμβος Αστερουσίων), Χανιά (Μεγάλα Χωράφια), Ρέθυμνο (Μάντρες).

Τις επόμενες μέρες μπλόκα θα στηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας, απέναντι στην πολιτική της ΚΑΠ της ΕΕ και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση