Περιπλέκεται το θρίλερ με τη δολοφονία του κυνηγού στην Αρκίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 08:08 Περιπλέκεται το θρίλερ με τη δολοφονία του κυνηγού στην Αρκίτσα

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η 46χρονη πρώην σύντροφος του θύματος και ο 56χρονος φίλος της...

Περιπλέκεται το θρίλερ της δολοφονίας του 55χρονου Γερμανού κυνηγού Gerd Peter Baumbeger στην Αρκίτσα, μετά την αλλαγή της κατάθεσης μιας βασικής μάρτυρα. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί η 46χρονη πρώην σύντροφος του θύματος και ο 56χρονος νυν σύντροφός της. Ο μεν άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και η δε γυναίκα για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του κυνηγού.

Το στυγερό έγκλημα έγινε τον Ιανουάριο του 2018 όταν ο άτυχος κυνηγός "εκτελέστηκε" από κοντινή απόσταση με δυο βολές από κυνηγετικό όπλο, ίσως και το δικό του, την ώρα που βρισκόταν σε καρτέρι στο κυνήγι. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όλοι όσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία και δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη ήταν εκείνη που δήλωσε την εξαφάνιση του κυνηγού στις αρχές. Όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις της με τον 55χρονο Γερμανό δεν ήταν και τόσο καλές. Η Ασφάλεια Λαμίας μετά από πολύμηνη, εξονυχιστική και επίπονη έρευνα κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία, βάσει των οποίων οι Δικαστικές Αρχές εξέδωσαν εντάλματα για την 46χρονη και τον 56χρονο σύντροφό της.

Η μάρτυρας - κλειδί

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", μια βασική μάρτυρας στην υπόθεση άλλαξε την κατάθεσή της και έδωσε νέα στοιχεία για τις κινήσεις της 46χρονης λίγες ώρες πριν τη δολοφονία: «Μετά το φονικό και την αποκάλυψη του πτώματος, η 46χρονη μου ζήτησε να καλύψει τον 56χρονο.. (νυν σύντροφό της) για τις ώρες από τις 15.00 μέχρι τις 19.00 (σ.σ.: ο θάνατος του Γερμανού υπολογίστηκε μεταξύ 17.00 με 17.15 το απόγευμα) με το αιτιολογικό ότι έκαναν κάποιες εργασίες σε ένα κτήμα στην περιοχή της Αταλάντης» αναφέρει.

Πριν από τις συλλήψεις, έγινε κλήση για κατάθεση από την Ασφάλεια Λαμίας στον τελευταίο φίλο της 46χρονης. Προηγήθηκε της εμφάνισής του, επικοινωνία με τη φίλη που τον ενημέρωσε για την κατάθεσή της και το άλλοθι που του είχε εξασφαλίσει.

Όταν έπιασαν τη 46χρονη αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, χωρίς η φίλη της να γνωρίζει τι είχε συμβεί, της έκαναν προσαγωγή από την περιφερειακή οδό. Εκεί ομολόγησε την πραγματικότητα σε σχέση με το εάν ήταν ή όχι μαζί του την ώρα του φονικού.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση