Λαμία: Χτύπησαν πάλι οι διαρρήκτες των αυτοκινήτων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 08:20 Λαμία: Χτύπησαν πάλι οι διαρρήκτες των αυτοκινήτων (Φωτογραφία αρχείου)

Δύο «χτυπήματα» μέσα σε λίγες ώρες - Μην αφήνετε πράγματα στα αυτοκίνητά σας!...

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων στη Λαμία. Μέσα σε λίγες ώρες, δύο περιστατικά κατεγράφησαν σε κεντρικά σημεία της πόλης αφήνοντας πίσω μόνο ζημιές.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του LamiaReport το βράδυ της Πέμπτης (31/1) στις 20:30’, πριν δηλαδή κλείσουν τα μαγαζιά, γνωστός χρήστης ουσιών διέρρηξε το αμάξι του που ήταν παρκαρισμένο επί τη οδού Ξάνθου και Μιαούλη.

Επειδή έγινε αντιληπτός από ανθρώπους της περιοχής, ότι χαρτιά είχε αφαιρέσει από το αμάξι τα πέταξε σε αυλή διπλανού σπιτιού. Το κατήγγειλε στην Ασφάλεια Λαμίας χωρίς όπως μας λέει να γίνει κάτι περισσότερο από καταγραφή του συμβάντος. «Σας ρωτώ σαν απλός πολίτης. Υπάρχει ασφάλεια; Έχει μείνει τίποτα πια σε αυτή την χώρα που να προασπίζει τους πολίτες της; 20:30 το απόγευμα; Αύριο θα επιτεθούν στα παιδιά και στις γυναίκες μας», ρωτά το «θύμα» της παραβατικής δραστηριότητας του εξαρτημένου συμπολίτη μας και περιμένει μια απάντηση από τους αρμοδίους…

Επίσης πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (1/2), συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 43χρονος έχοντας στη κατοχή του διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγα λεπτά νωρίτερα, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, προκαλώντας επιπλέον φθορές σε αυτό.

Τα αφαιρεθέντα έγγραφα και αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό του.

Στην περίπτωση του 43χρονου, ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση