Λαμία: «Να νιώθουν σίγουροι οι γονείς ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 09:10 Λαμία: «Να νιώθουν σίγουροι οι γονείς ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

«Φαίνεται να υπάρχει ιατρικό λάθος» για την περίπτωση της Ιωάννας, παραδέχτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμά του κατά πάντων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» της ΕΡΤ και του Κώστα Αρβανίτη.

Σαφώς πιο ήρεμος, έδωσε κάποιες από τις απαντήσεις που περιμένουν οι πολίτες για τα θέματα επικαιρότητας και κυρίως για τον αδόκητο χαμό της 13χρονης Ιωάννας, αλλά και του 9χρονου Δημήτρη που «έσβησε» πριν 1,5 χρόνο από πολυοργανική ανεπάρκεια στο Παίδων και ενώ είχε χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Υποσχέθηκε ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει «να νιώθουν σίγουροι οι γονείς ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», ενώ αν και όπως είπε δε θέλει να προκαταλάβει κάτι, υπάρχει ιατρικό λάθος στην περίπτωση της Ιωάννας.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι στο δίλεπτο και κάτι, που αναφέρθηκε ο κ. Πολάκης στα δύο τραγικά περιστατικά, έδειξε να δίνει δίκιο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

«Ούτε καλύπτουμε ούτε κουκουλώνουμε τίποτα», δεσμεύθηκε καταλήγοντας ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση