Έπιασαν 28χρονο που αναζητούσαν για βιασμό...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 13:00 Έπιασαν 28χρονο που αναζητούσαν για βιασμό...

Τρεις συλλήψεις φυγόποινων το τελευταίο 24ωρο…

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (04-02-2019) σε περιοχές της Χαλκίδας και στη Θήβα, τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Βούλευμα και καταδικαστικές Αποφάσεις.

Στη μία μάλιστα περίπτωση ο συλληφθείς ήταν 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 13-09-2018 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών, για το αδίκημα του βιασμού, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων & ενδοοικογενειακής βίας. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Επίσης από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη 71χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν συνολικά τέσσερις (4) καταδικαστικές Αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών & Πειραιώς, καθώς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με συνολικές ποινές φυλάκισης οκτώ (8) ετών & 18 μηνών και συνολικές χρηματικές ποινές 6.000 ευρώ, για παραβάσεις νομοθεσίας περί Δημοσίων Εσόδων, καθώς και Υποβάθμισης & Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Τέλος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχή της Χαλκίδας, μία 38χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους δικαστικές αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση