Ανήλικοι έκλεψαν υπολογιστή από σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 12:56 Ανήλικοι έκλεψαν υπολογιστή από σχολείο (ΦΩΤΟ αρχείου)

Ήταν μπλεγμένοι και σε κλοπές δικύκλων - Συνελήφθη επίσης 36χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μπαράζ κλοπών τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Ιστιαία Ευβοίας με δράστες δύο ανήλικα παιδιά!

Από την έρευνα των αστυνομικών του οικείου Τμήματος αποκαλύφθηκε η παράνομη δράση τους, η οποία ξεκίνησε με κλοπή – διάρρηξη σε Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Από εκεί αφαίρεσαν μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα παρελκόμενα αυτού.

Στη συνέχεια οι «άτακτοι» έφηβοι προχώρησαν στην κλοπή από πυλωτή, διάφορα εξαρτήματα από δίκυκλο μοτοποδήλατο που άνηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ η δράση τους ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα με την κλοπή ενός ακόμη δικύκλου.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα στους κατόχους τους, ενώ επιπλέον από τους αστυνομικούς συνελήφθη και η 36χρονη μητέρα αυτού, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη στο Αλιβέρι

«Λαβράκι» έβγαλαν το απόγευμα της Δευτέρας (4/2) οι αστυνομικοί της Γ’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, όταν σταμάτησαν για έλεγχο 36χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας.

Όπως διαπιστώθηκε η μοτοσικλέτα, είχε κλαπεί τον Μάιο του 2018 από περιοχή της Αττικής. Ο 36χρονςο που συνελήφθη, επιπλέον στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή. Η εν λόγω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση