Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Στη Χαλκίδα ο Αντώνης Μίχας - Νέος Διοικητής στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 07:30 Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Στη Χαλκίδα ο Αντώνης Μίχας - Νέος Διοικητής στη Λαμία

Αλλαγές στις Διοικήσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς…

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως (Γ’ 102) το Προεδρικό Διάταγμα που περιέχει τις προαγωγές Πυράρχων - Αντιπυράρχων και Επιπυραγών Γενικών Καθηκόντων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όπως είχε δημοσιεύσει το LamiaReport o Λαμιώτης Βαγγέλης Παλιός προάγεται σε Αρχιπύραρχο και αναλαμβάνει τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας. Ομοίως προάγεται σε Αρχιπύραρχο ο Λαμιώτης  Χρήστος Σπαθούλας που αναλαμβάνει τη Διοίκηση των ΠΥ Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τις κρίσεις αναμένονται όμως ανακατατάξεις στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Στερεάς.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντώνης Μίχας προήχθη σε Πύραρχο (πάνω φωτογραφία) και αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της Εύβοιας ως Διοικητής του νομού. Τη θέση του στην 7η ΕΜΑΚ παίρνει ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής της, Αντιπύραρχος Σίμος Αποστόλου.

Αλλαγές όμως θα έχουμε και στην ΠΥ Λαμίας, όπου Διοικητής αναλαμβάνει ο Λαρισαίος Πύραρχος Γιάννης Ράπτης, μέχρι πρότινος Διοικητής στην Κεφαλονιά. Ο Πύραρχος Θρασύβουλος Ζαγγογιάννης μετατίθεται στην ΠΥ Μυτιλήνης.

Στην Διοίκηση της Βοιωτίας παραμένει ο τωρινός διοικητής του νομού Πύραρχος Γιώργος Σηφάκης.

Νέος Διοικητής στο νομό Φωκίδας, αναλαμβάνει ο Λαμιώτης Λουκάς Μούτσελος που προήχθη σε Αντιπύραρχο.

Προαγωγές και αλλαγές τέλος είχαμε και στην Ευρυτανία, όπου ο μέχρι πρότινος Διοικητής Αντιπύραρχος Σταύρος Φακίτσας θα αναλάβει Υπηρεσία στα Καλάβρυτα, ενώ Διοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής Στέργιος Φυσέκης που επίσης προήχθη σε Αντιπύραρχο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση