Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με εγκλωβισμένη γυναίκα στον παράδρομο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 20:23 Λαμία: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με εγκλωβισμένη γυναίκα στον παράδρομο

Κινδύνεψαν οδηγοί στον παράδρομο της Ανθήλης που έγινε λίμνη τη νύχτα...

Σε τύχη οφείλεται το γεγονός ότι τη νύχτα δεν είχαμε κάποιο σοβαρό ατύχημα στον παράδρομο της Ανθήλης, ο οποίος σε πολλά σημεία έκρυβε παγίδες για τους ανυποψίαστους οδηγούς.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε στο ύψος του εργοστασίου της "ΕΛΚΕ", όπου ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος για τα ΙΧ. και η Τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία.

Μια γυναίκα λίγο πριν τις 8:00΄το πρωί εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της το οποίο ακινητοποιήθηκε στον πλημμυρισμένο δρόμο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αρχικά την πλησίασε ένας αστυνομικός με περιπολικό της Τροχαίας για να την πάρει μέσα από το αυτοκίνητο, αλλά εκείνη αρνήθηκε και περίμενε μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια που κάλεσε ο αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο:

Μιλάμε για ένα δρόμο που καθημερινά έχει πάρα πολύ κίνηση.

Τις πρωινές ώρες που οι άνθρωποι πήγαιναν στις δουλειές τους εγκλωβίστηκαν και υποχρεώθηκαν για την ασφάλειά τους να γυρίσουν πίσω από την Ανθήλη και να χρησιμοποιήσουν υποχρεωτικά την εθνική οδό πληρώνοντας διόδια για να φτάσουν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, αλλά όσοι θα κινηθείτε από τον παράδρομο να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί οι παγίδες είναι πολλές και εκτός από τις λακκούβες με τα νερά έχετε να "αντιμετωπίσετε" και πολλές νταλίκες που τον χρησιμοποιούν για να αποφύγουν τα διόδια.