Συνεχίζονται τα μπλόκα των αγροτών - Πότε κλείνει η εθνική οδός στην Πελασγία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 11:35 Συνεχίζονται τα μπλόκα των αγροτών - Πότε κλείνει η εθνική οδός στην Πελασγία

Με στρατηγικό στόχο τον αποκλεισμό των Τεμπών στο ύψος των σηράγγων το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους εν αναμονή συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι υπάρχει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες.

Για σήμερα, Πέμπτη (7/2) είναι προγραμματισμένες μια σειρά κινητοποιήσεων με αποκλεισμούς εθνικών οδών

Αρχικά στη Φθιώτιδα, οι αγρότες θα επαναλάβουν το κλείσιμο της εθνικής οδού και στα δύο ρεύματα, στο 265ο χμ. από τις 16:00’ έως 18:00’.

Ομοίως στις 16.00 θα κλείσει η εθνική οδός στο Αίγιο. Στην Πρέβεζα, σε συγκέντρωση συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του μπλόκου στον κόμβο του Λούρου Πρέβεζας, θα συμμετάσχουν στις 7.30 μ.μ. της Πέμπτης 7 Φλεβάρη σωματεία και φορείς της Πρέβεζας και θα ακολουθήσει αποκλεισμός της Εθνικής Οδού. Στην Άρτα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί την Πέμπτη 7 Φλεβάρη σε συγκέντρωση στις 10 π.μ.στη γέφυρα.

Στη Μεσσηνία, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης διοργανώνει συγκέντρωση την Πέμπτη 7 Φλεβάρη στις 3 μ.μ. στο σταθμό της Μεσσήνης με τα αγροτικά μηχανήματα.

Στον Ερύμανθο Αχαΐας, την Πέμπτη 7 ή την Παρασκευή 8 Φλεβάρη να ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία με κατεύθυνση τον κόμβο της ΒΙΠΕ στην Πάτρα.

Τέλος στα Χανιά, το κλείσιμο της ΕΟ Χανίων – Ηρακλείου στο ύψος του μπλόκου στα Μεγάλα Χωράφια, θα γίνεται καθημερινά από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ..

Προσαρμοσμένη αναζήτηση