Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέματα της Φθιώτιδας στην ατζέντα Οικονόμου - Μπακογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 08:47 Θέματα της Φθιώτιδας στην ατζέντα Οικονόμου - Μπακογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας, ο Γιάννης Οικονόμου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/2) την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία και είχε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα του νομού με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Τα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη, αλλά και με την ποιότητα ζωής των πολιτών στη Φθιώτιδα, τέθηκαν σε προτεραιότητα στη συζήτησή τους, χωρίς να λείπουν από το τραπέζι και θέματα της επικαιρότητας.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Πιστεύω ότι στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές, εκτός από τα κεντρικά ζητήματα της οικονομίας, της παιδείας, των εθνικών θεμάτων πρέπει να αναδείξουμε, να κουβεντιάσουμε και να εργαστούμε για θέματα που μας αφορούν άμεσα και θα έλεγα και πιο επιτακτικά. Να τα αναδείξουμε όχι στη λογική της γκρίνιας αλλά για να δούμε πως μπορούμε να φροντίσουμε το τόπο μας καλύτερα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Με τον Κώστα  Μπακογιάννη ο οποίος μέσα από τη δουλειά του και την οπτική με την οποία προσέγγισε την πολιτική και την αυτοδιοίκηση, άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην περιφέρεια και το νομό μας, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτή την ουσιαστική συνεργασία και του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει για το Δήμο της Αθήνας.»

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις των δύο ανδρών για το περιεχόμενο της συνάντησής τους: