Τους «τσίμπησαν» όταν πήγαν να πάρουν το δέμα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 09:08 Τους «τσίμπησαν» όταν πήγαν να πάρουν το δέμα - ΦΩΤΟ

Δύο κιλά συνθετικής ναρκωτικής ουσίας κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, περνώντας χειροπέδες στα δυο άτομα που πήγαν να παραλάβουν το δέμα από το εξωτερικό.

Δύο κιλά ναρκωτικής ουσίας σε κρυσταλλική μορφή, κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Δήλεσι Βοιωτίας, ακολουθώντας τα ίχνη διεθνούς δέματος που έφτασε τα τέλη του περασμένου μήνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το «ύποπτο δέμα» που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς συνέχισε το ταξίδι του στην ενδοχώρα με προορισμό τα ΕΛΤΑ στην κωμόπολη της Βοιωτίας. Εκεί την Παρασκευή (8/2) εμφανίστηκαν για να το παραλάβουν δύο άνδρες. Ένας 52χρονος αλλοδαπός και ένας 73χρονος Έλληνας.

Το λευκό BMW οδηγούσε ο 52χρονος, με συνεπιβάτη τον 73χρονο (ιδιοκτήτη του οχήματος). O 52χρονος μπήκε μέσα για να παραλάβει το δέμα, ενώ ο 73χρονος περίμενε στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών πέρασαν χειροπέδες στον 52χρονο μόλις βγήκε από το υποκατάστημα, όπου είχε παραλάβει το δέμα, ενώ ταυτόχρονα συνέλαβαν και τον συνεργό του που περίμενε στο αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητο.   

 

Πλέον εξετάζεται και η ακριβής σύνθεση της ναρκωτικής ουσίας που βρέθηκε εντός του δέματος, που προσομοιάζει με μεφεδρόνη γνωστή και ως η «κοκαΐνη των φτωχών».

 

Η συγκεκριμένη ουσία έχει εντοπιστεί πολλάκις σε δέματα από το εξωτερικό, ενώ με παρόμοιο τρόπο ανταλλάσσεται και εντός συνόρων – με courier και ταχυδρομείο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση