Σήμερα: Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στο γυμναστήριο HOME

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 08:00 Σήμερα: Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στο γυμναστήριο HOME (φώτο αρχείου)
Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας σε συνεργασία με τα γυμναστήρια HOME, συνδιοργανώνουν την Κυριακή  26-04-15 σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με χρήση  Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή BLS-AED, πιστοποιημένο από το ERC  (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης ).
 
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στους χώρους του γυμναστηρίου HOME στην Αγριελιά Λαμίας και θα εκπαιδευτούν όλοι οι γυμναστές και το προσωπικό των γυμναστηρίων.
 
Είναι μία πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη κ. Χαραλαμπάκη ο οποίος είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας στην πόλη μας που διαθέτει ήδη απινιδωτή και επιθυμεί όλοι οι συνεργάτες του να  είναι πιστοποιημένοι σε θέματα πρώτων βοηθειών.
 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η προσπάθεια του κ. Χαραλαμπάκη θα αναγνωριστεί και θα την ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες ή φορείς του τόπου.
 
Η Ε.Ε.Ε.Π.Φ είναι στην διάθεση όλων για ενημέρωση στα θεματικά σεμινάρια που διοργανώνει.
 
BLOG: http://eeepflamias.blogspot.gr
MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες – Υπεύθυνος σεμιναρίων :
ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ERC DIRECTOR cell: 6976974544
Προσαρμοσμένη αναζήτηση