Οι Επιτροπές Ελέγχου Παιδικών Χαρών Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 21:32 Οι Επιτροπές Ελέγχου Παιδικών Χαρών Φθιώτιδας

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τους Δήμους, συγκροτήθηκαν έξι (6) Τριμελείς Επιτροπές Ελέγχου Παιδικών Χαρών στο Νομό Φθιώτιδας.

Αναλυτικά οι Επιτροπές με τα ονόματα:

1η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας:

1. Αναστάσιο Θεοχάρη, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Τσοχαντάρη.

2. Ιωάννα Βαρελογιάννη, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με αναπληρωτή της τον Αθανάσιο Τσαρουχα, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών.

3. Τριανταφυλλιά Σιουλα, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Φουρλεμάδη, κλάδου ΤΕ Τοπογράφων, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο Ιωάννης Ματθαίου, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Πέτρου, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών.

2η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Λαμιέων:

1. Επαμεινώνδα Ζαρογιάννη, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη Πάλλα.

2. Σταύρο Καυκά, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών με αναπληρωτή του τον Απόστολο Ζήση, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας.

3. Χρήστο Τσαντίκο, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Παπαχρήστου, κλάδου ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Φωτεινή Λυμπέρη με αναπληρώτριά της την Παναγιώτα Καραγεώργου, υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας.

3η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές των Δήμων Δομοκού και Στυλίδας:

1. Στυλιανό Καραγιάννη, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Κυρίτση.

2. Δήμητρα Γραμματίκα, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με αναπληρώτριά της την Χρυσάνθη Κοντακτσή , κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

3.Χαρίκλεια Σταματοπούλου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με αναπληρωτή αυτής τον Κωνσταντίνο Κακάβα, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών , υπάλληλοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Γκουβα Ανδριανή με αναπληρωτή της τον Νίκολαο Ξαρχά , υπάλληλοι του Δήμου Δομοκού.

4η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Μακρακώμης:

1. Αθανάσιο Καραμανώλη, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτριά του την Ευφροσύνη Μπεζάτη.

2. Ντούβρα Βασίλειο, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Καμένων Βούρλων με αναπληρώτριά του την Χαρίκλεια Σταματοπούλου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, υπάλληλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

3. Αικατερίνη Κοτάκου, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Καμένων Βούρλων, με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Κακάβα, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, κλάδου ΔΕ1 με Διοικητικού με αναπληρώτριά του την Χριστίνα Φαλάρα, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, υπάλληλοι του Δήμου Καμένων Βούρλων.

5η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Λοκρών:

1. Κωνσταντίνο Πόρρο, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτριά του την Ελισάβετ Παπαγεωργίου.

2. Ευστάθιο Κουρούμπη, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με αναπληρώτριά του την Χαρίκλεια Σταματοπούλου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, υπάλληλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

3. Άννα Νικολάου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με αναπληρωτή της τον Ευάγγελο Μπεζάτη, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Μαργαρίτα Γιαλούρη, κλάδου Διοικητικού με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, κλάδου Διοικητικού, υπάλληλοι του Δήμου Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

6η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων:

1. Κωνσταντίνο Μέρρα, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Κυριαζή.

2. Αφροδίτη Ρήγα, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών με αναπληρώτριά της την Σταματία Λαγού, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Μακρακώμης.

3. Σάββα Παραστατίδη, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με αναπληρωτή του τον Σωτήρη Αναγνώστου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Μακρακώμης.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο Νικόλαος Τυραιδης με αναπληρωτή του τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο, υπάλληλοι του Δήμου Μακρακώμης.

Η θητεία των Επιτροπών είναι διετής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση