45 θέσεις εργασίας στις υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 22:16 45 θέσεις εργασίας στις υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

18μηνης διάρκειας…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα πέντε (45) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των υπηρεσιών της, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Τις θέσεις ανά Υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, αλλά και τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται και για ποιους κωδικούς θέσεων οι προσληφθέντες δύναται να απασχοληθούν και σε άλλο αστυνομικό κατάστημα στα όρια του αντίστοιχου Δήμου που έχουν δηλώσει, ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλλουν μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος,

Λ. Αθηνών 188

Τ.Κ. 35100 ΛΑΜΙΑ,

υπ΄ όψιν Υ/Α΄ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Γεωργίου / Υ/Α΄ ΛΑΠΑ Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 22310-56898).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση