Βάζει κολονάκια για τη στάθμευση ο Δήμος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 09:45 Βάζει κολονάκια για τη στάθμευση ο Δήμος Λοκρών

Ράμπα ΑμεΑ στην διασταύρωση των οδών Αίαντος Λοκρού & 28ης Οκτωβρίου.

Κατά της παράνομης και ανεξέλεγκτης στάθμευσης στην οδό Αίαντος Λοκρού και τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στο σημείο, αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και υπερψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών.

Στην απόφαση αυτή προβλέπεται επίσης ράμπα ΑμεΑ στη διασταύρωση με την 28ης Οκτωβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Α) την τοποθέτηση ελαστικών κολωνακίων αποτροπής στάθμευσης επί της οδού Αίαντος Λοκρού, έμπροσθεν των οικιών Κολομτσά & Ριζόπουλου στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την 1/3/2019 απόφαση της Ε.Π.Ζ. και την 7/2018 απόφαση της Δ.Κ. Αταλάντης, β) Την δημιουργία ΔΥΟ (2) θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στην διασταύρωση των οδών Αίαντος Λοκρού & 28ης Οκτωβρίου προς την πλευρά της κεντρικής Πλατείας Αταλάντης , γ) Την κατασκευή ράμπα ΑΜΕΑ στην διασταύρωση των οδών Αίαντος Λοκρού & 28ης Οκτωβρίου, προς την πλευρά των καταστημάτων

 Η κατασκευή θα γίνει υπό την επίβλεψη, τις οδηγίες και τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την 1/4/2019 απόφαση της Ε.Π.Ζ. και την 23/7/2018 απόφαση της Δ.Κ. Αταλάντης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση