Ηλίας Σανίδας: Γιατί "επιμένουμε..."

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 08:01 Ηλίας Σανίδας: Γιατί "επιμένουμε..."

Φίλες και φίλοι,

από τον Ιανουάριο του 2011 υπηρετώ με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια τον θεσμό της αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αρχικά ως αιρετός περιφερειακός σύμβουλος και εν συνεχεία ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το 2014 ξεκινήσαμε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη να οικοδομούμε μια αυτοδιοικητική συνεργασία με γνώμονα την αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας. Σήμερα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εποχή που η ενασχόληση με τα κοινά λαμβάνει χαρακτήρα καθήκοντος συνεχίζουμε την υλοποίηση του οράματος στο πλευρό του Φάνη Σπανού.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών και των αναπτυξιακών προοπτικών του τόπου μας, με υπευθυνότητα, ενωτικό πνεύμα, όραμα και διάθεση για προσφορά , υπερβαίνοτας ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές  ταυτότητες θα κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού

 «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας»

Με πρώτιστο μέλημα την πρόοδο του τόπου μας διεκδικώ  την εμπιστοσύνη  και τη στήριξη των συμπολιτών μου, προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της Στερεάς Ελλάδας.

Με τιμή,
Ηλίας Κ. Σανίδας
π. Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας
π. Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λαμία το 1974. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και το 2004 ίδρυσα  την εταιρεία «Δυναμική Αναπτυξιακή» με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Είμαι παντρεμένος με την Νίκα Παναγιώτα και έχουμε ένα γιο τον Κωνσταντίνο.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξενικά σε μια αρκετά παραγωγική και δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Το 2010 εκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος στην πρώτη αιρετή περιφερειακή μου θητεία διατελώντας Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας. Το 2014 επανεκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη και εν συνεχεία διετέλεσα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μέχρι σήμερα παραμένω μέλος στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Στερεάς.

Είμαι υποψήφιος γιατί

Με  συνέπεια και ήθος συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για την αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειας. Επειδή με σταθερό γνώμονα την υπευθυνότητα, την ειλικρίνεια και την ομαδικότητα μπορούμε να σταθούμε απέναντι στις προκλήσεις της Στερεάς. Γιατί ενωμένοι μαζί μπορούμε και «Επιμένουμε» στην καρδιά της Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση