Φθιώτιδα: Οδηγούσε μεθυσμένος ανάποδα στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 09:12 Φθιώτιδα: Οδηγούσε μεθυσμένος ανάποδα στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ο 67χρονος Λαμιώτης που από θαύμα δεν προκάλεσε σοβαρό τροχαίο οδηγώντας για 15 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα!

Ξύπνησαν μνήμες από το τραγικό συμβάν που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην εθνική οδό, όταν αυτοκίνητο πήγαινε για πολλά χιλιόμετρα ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (14/2) στο ύψος των Καμένων Βούρλων.

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, μπήκε ανάποδα στον συγκεκριμένο κόμβο και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία!

Έκπληκτοι, αλλά και έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β' ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.

Κάποιοι από αυτούς την τελευταία στιγμή απέφυγαν την μετωπική σύγκρουση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας οδηγός ΙΧ που έκανε προσπέραση σε λεωφορείο ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με το λευκό Opel που κινούταν αντίθετα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Ευτυχώς ο οδηγός, παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να βγει δεξιά και να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση.

Ωστόσο χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να συνέλθει ο ίδιος και η σύζυγός του από τον εφιάλτη που έζησαν.

Ο οδηγός, που όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ που του έγινε, ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας!

Δεν μπόρεσε μάλιστα λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγία Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ο 67χρονος οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Β' ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. 

Καθαρά από τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό τροχαίο, καθώς διασταυρώθηκε με αρκετά οχήματα που κινούνταν με πολλά χιλιόμετρα προς Αθήνα και τον απέφυγαν κάνοντας δεξιά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση