Στην 3η Διεθνή Έκθεση Verde-tec ο Νίκος Σταυρογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 18:23 Στην 3η Διεθνή Έκθεση Verde-tec ο Νίκος Σταυρογιάννης

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Verde Tec 2019 για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, που ξεκίνησε σήμερα (15/2) και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, μίλησε ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Στερεάς και Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

«Στη φετινή 3η Διεθνή Έκθεση Verde-tec κληθήκαμε να παρουσιάσουμε ως Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδος, τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουμε για το Περιβάλλον, την Αειφορία και την Κυκλική Οικονομία, καθώς και τα 42 έργα που υλοποιούμε και λειτουργούμε σε ολόκληρη τη Στερεά.

Αναλύσαμε τη στρατηγική που ακολουθούμε για την ολοκληρωμένη διαχείριση με ορθολογικό τρόπο των αστικών αποβλήτων με βάση τον Εθνικό Σχεδιασμό, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των υλικών στηριζόμενοι αποκλειστικά σε δημόσια χρηματοδότηση για έργα συνολικού προϋπολογισμού 121.404.000€.

Φυσικά, όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος για το δημότη σε πανελλαδικό επίπεδο», περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Σταυρογιάννης.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ανακύκλωσης υλικών, της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του «Industry 4.0» και της απορρύπανσης. Ανάμεσά τους και επιχειρήσεις από τη Γερμανία, την Τσεχία, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση