Και εν ενεργεία Δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο Αναγνωστάκη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 15:41 Και εν ενεργεία Δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο Αναγνωστάκη

Η 8η ανακοίνωση της «Στερεάς Υπεροχής»…

Η 8η 5αδα υποψηφίων από τη «Στερεά… Υπεροχής» ανακοινώθηκε το Σάββατο το πρωί.

Δίπλα στο Δημήτρη Αναγνωστάκη για την Περιφέρεια Στερεάς συστρατεύονται «Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, της συλλογικής δράσης, Άνθρωποι της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, της Αυτοδιοίκησης, της Υγείας,  Αγρότες και Αγρότισσες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Νέες και Νέοι, απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, συμπορεύονται και παλεύουν…».

Στη νεότερη ανακοίνωση περιλαμβάνεται και ο Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Γιώργος Γώγος που αποφάσισε να μεταπηδήσει από τον Α’ στο Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Υποψήφιοι

Τσιτσιρίγκος Βασίλης – Οικονομολόγος (Βοιωτία)

Βιογραφικό :

Ειδίκευση στην περιφερειακή Ανάπτυξη, Οικονομικές Μελέτες  και Μελέτες Επιχειρησιακής Έρευνας.

Ο Βασίλης Τσιτσιρίγκος εργάζεται από το 1992 στον Ιδιωτικό Τομέα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Σύμβουλος Τοπικής  Ανάπτυξης με αντικείμενο τη σχεδίαση και υλοποίηση Αναπτυξιακών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Ελληνική Περιφέρεια. 

Σήμερα Γεν. Δ/ντής Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Επί εικοσιπενταετία, Δ/ντής Ανωνύμων Εταιρειών της Αυτοδιοίκησης στη Στερεά Ελλάδα (Αναπτυξιακές Εταιρείες ΟΤΑ).  Από το 1994 έχει την ευθύνη σχεδιασμού, υλοποίησης και διοίκησης Έργων- Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης LEADER (1994-2019), των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου-ΟΠΑΑΧ του Υπ. Γεωργίας  (2002-2010), του προγράμματος LIFE+  και άλλων μεγάλων  Προγραμμάτων της  Αυτοδιοίκησης στη Βοιωτία και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Συνεργάτης του ΕΟΜΜΕΧ και του Επιμελητήριου Βοιωτίας ( 1998-2000).

Συντονιστής του Kέντρου Aγροτικής Πληροφόρησης (CAREFOUR)  22ης Δ/νσης Ευρ. Επιτροπής (1998-2002).

Από τους ιδρυτές του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (KETA) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (2004) και Συντονιστής Καινοτόμων Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών & Δικτύων Επιχειρήσεων (CLUSTERS)  στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (2008-2010).

Συνεργάτης ΟΤΑ στη Στερεά Ελλάδα και την εκπόνηση των Αναπτυξιακών τους Προγραμμάτων. 

Μέλος της Επιτροπής για το Νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» του Υπ. Εσωτερικών (2016.)

Mέλος του ΔΣ της Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης ΠΙΝΔΟΣ για τις ορεινές περιοχές (από το 2016).

Εισηγητής σε δεκάδες σεμινάρια, συνέδρια  και αρθογραφία με θέματα Περιφερειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης της Υπαίθρου.

Μέλος της Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – ΟΕΕ (1992-1994).

Συμμετοχή από νεαρή ηλικία στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, στην Ανανεωτική Αριστερά, στο Κ.Σ. της νεολαίας “Ρήγας Φεραίος” (1984-1988), στο KΚΕ-Εσωτερικού, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ.

Καραγιάννη Άννα – Εκπαιδευτικός, Δ/ντρια  2ου Δ. Σ. Ν. Αρτάκης (Εύβοια)

Βιογραφικό :

Η  Άννα Καραγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας όπου  κατοικεί  και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Αθήνα, έκανε μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο  Διδασκαλείο Αθηνών  του ΕΚΠΑ και κατέχει Πτυχίο του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέλος του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας  και  Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης από το 2007.

Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Μπαρσάκη, εκπαιδευτικό, Διευθυντή στο Γυμνάσιο Νέας Αρτάκης και έχουν δυο γιους.

Είναι μέλος τοπικών πολιτιστικών συλλόγων  και δραστηριοποιείται ενεργά σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα.

Κυριάκης Γιάννης - Αρχιτέκτων Μηχανικός (Εύβοια)

Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Κυριάκης κατάγεται από την Κύμη και την Αγ. Θέκλα Αυλωναρίου Εύβοιας.

Κατοικεί  στη Χαλκίδα (“Αγ. Ταξιάρχη”).

Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Αρχιτεκτονικής Σχολής της Ρώμης.

Διετέλεσε Προϊστάμενος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης του Δήμου Χαλκιδέων.

Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Ευβοίας και μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Δήμων Αορίστου Χρόνου, Ν. Ευβοίας και αναπληρωματικό Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τ.Ε.Ε. Ν. Ευβοίας.

Από το 1992 έως το 2009 διατηρούσε Ιδιωτικό Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μελετών και Κατασκευής Έργων.

Ενώ από το 1995 έως το 2003 εργάστηκε ως συνεργαζόμενος Μηχανικός της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - EFG  EUROBANK  PROPERTIES για την εκτίμηση Ακινήτων.

Από το 2003 υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέση ευθύνης Διευθυντού Δ.Ε.Π.Α. Χαλκίδας, Προϊσταμένου Γραφείου και Τμήματος, Υπεύθυνος Συντονισμού-Διαχείρισης-Υλοποίησης, Επενδυτικών Σχεδίων, Αναπτυξιακών Έργων και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων-Δράσεων του Δήμου, Χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή και το Ελληνικό Δημόσιο.

Είναι παντρεμένος με τη Δικαστική Υπάλληλο Φωτεινή Μυστριώτη του Νικολάου από τα Ψαχνά Ευβοίας και έχουν έναν γιο 12 ετών.

Μπασινάς Στέφανος - Ιδιωτικός Υπάλληλος/ πρ. Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. (Εύβοια)

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε το 1967. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χαλαστή και έχουν 2 αγόρια. Αποφοίτησε από το νυχτερινό λύκειο Χαλκίδας και την Ακαδημία Εργασίας ΓΣΕΕ.

Εργάστηκε στα Τσιμέντα Χαλκίδας από το 1982 και είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας.

Έχει διατελέσει 10 χρόνια πρόεδρος σωματείου χειριστών Εύβοιας, είναι μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας από το 2006 και από το 2009 ως 2018 Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Από το 2018 έως και σήμερα είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Γώγος Γιώργος - Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας /Τοπογράφος Μηχανικός (Φθιώτιδα)

Βιογραφικό:

O Γιώργος Γώγος γεννήθηκε στην Ελάτεια.

Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1976 έως το 1979 διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολής Τοπογράφων και αντιπρόσωπος των φοιτητών στη συνέλευση των καθηγητών. Εργάσθηκε σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Στερεά Ελλάδα.

Είναι μέλος του Δ.Σ. των εργοληπτών Φθιώτιδας και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Φθιώτιδας και αντιπρόσωπος του νομού στα συνέδρια της ΚΕΔΕ.

Διετέλεσε Δήμαρχος Ελάτειας από το 1986 έως το 2002.

Δημοτικός Σύμβουλος από το 2002 έως το 2014 και Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας από το 2014 έως και σήμερα. Αφιέρωσε τη ζωή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com