Διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 16:07 Διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Αταλάντης

19 με 21 Φεβρουαρίου για την κατασκευή νέας γέφυρας άνω διάβασης στον ανισόπεδο κόμβο Αταλάντης.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στον ΑΘΕ στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης στην 145,325 χ/θ, λόγω εργασιών κατασκευής νέας Γέφυρας Άνω διάβασης στο σημείο.

Για την τοποθέτηση των προκατασκευασµένων δοκών επί των µεσοβάθρων, θα απαιτηθεί ο ολικός αποκλεισµός του αυτοκινητοδρόµου, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα θα εφαρμοστούν τα εξής:

Πλήρης αποκλεισµός στο ρεύµα πορείας προς Λαµία, κατά τον οποίο προβλέπεται η υποχρεωτική έξοδος από τον αυτοκινητόδροµο των οχηµάτων από τον Α/Κ Τραγάνας (137+475 Χ/Θ) και ακολουθώντας τον αριστερό παράπλευρο, σύµφωνα µε την  εγκεκριµένη µελέτη εναλλακτικών οδών σε περίπτωση συµβάντος, θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδροµο από τον Α/Κ Αταλάντης στην 145+325 Χ/Θ.

Πλήρης αποκλεισµός στο ρεύµα πορείας προς Αθήνα, κατά τον οποίο προβλέπεται η υποχρεωτική έξοδος από τον αυτοκινητόδροµο των οχηµάτων από τον Α/Κ Αταλάντης στην 145+325 Χ/Θ και ακολουθώντας τον αριστερό παράπλευρο, θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδροµο από τον Α/Κ Τραγάνας (137+475 Χ/Θ).

Αποκλεισµός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδροµο του Α/Κ Αταλάντης, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία των οχηµάτων, να διοχετεύεται µέσω του αριστερού παράπλευρου και να εισέρχονται στον αυτοκινητόδροµο από τον Α/Κ Τραγάνας (137+475 Χ/Θ).

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθµίσεις θα εφαρµοσθούν από ώρα 06:00 έως ώρα 18:00 την Τρίτη 19-02-2019, την Τετάρτη 20-02-2019 και την Πέµπτη 21-02-2019, ενώ µετά το πέρας των εργασιών, το οδόστρωµα θα παραδίδεται κανονικά στην κυκλοφορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com