Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την «πολιορκούσαν» πολλοί... την κέρδισε ο Αναγνωστάκης;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 08:28 Την «πολιορκούσαν» πολλοί... την κέρδισε ο Αναγνωστάκης;

Η Ελένη Λεκάκη στη «Στερεά Υπεροχής» του Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελένης Λεκάκη από τη Φθιώτιδα, με το ψηφοδέλτιο «Στερεά Υπεροχής», αναμένεται να κάνει σύντομα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Η Ελένη Λεκάκη με σπουδές BSc στη Τραπεζική & Ασφαλιστική και ΜΒΑ στη Διοίκηση Νοσοκομειακών Μονάδων, δραστηριοποιείται ως Ασφαλιστική Σύμβουλος στη Λαμία. Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στα κοινά δρώμενα.

Να σημειωθεί ότι είναι η Α’ αναπληρωματικός βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ. Στις περασμένες εκλογές, είχε συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, σε πείσμα της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε αποφασίσει να συμπλεύσει με το ΠΑΣΟΚ.

Η Ελένη Λεκάκη συμμετείχε στην ίδρυση της ΔΗΜ.ΑΡ. και η κοινή αφετηρία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, φαίνεται ότι έγειρε την πλάστιγγα στην τελική της απόφαση, καθώς είχε αρκετές προτάσεις για συμμετοχή σε ψηφοδέλτια για τις δημοτικές εκλογές, αλλά και για τις βουλευτικές που έρχονται. 

Αεικίνητη, ανεξάρτητη και δυναμική, είναι από τα πρόσωπα που γνωρίζουν και ασχολούνται με τα προβλήματα ιδιαιτέρως του νομού Φθιώτιδας. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης φαίνεται πως έκανε ακόμη μια εξαιρετική επιλογή για την «Στερεά Υπεροχής».