Πρόσκληση για άσκηση υποψήφιου δικηγόρου στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 17:23 Πρόσκληση για άσκηση υποψήφιου δικηγόρου στο Δήμο Λαμιέων

Έξι + έξι μήνες η δυνατότητα απασχόλησης…

Ο Δήμος Λαμιέων προσκαλεί, όσες-ους υποψήφιες-ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών, στο Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, να υποβάλλουν την αίτησή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα (10) ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης (24/02/2019) της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.lamia.gr), δηλαδή μέχρι και τις 05/03/2019, ως εξής:

1) με ταχυδρομείο επί αποδείξει, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Λαμιέων (Ταχυδρομική Διεύθυνση: Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, Λαμία, Τ. Κ. 35100).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου ή άλλο αποδεικτικό μέσο.

2) με φυσική παρουσία στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Δήμου Λαμιέων.

Την προσεχή περίοδο, η άσκηση των ασκουμένων δικηγόρων στο Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, εκκινεί την 18η Μαρτίου 2019 και λήγει την 17η Σεπτεμβρίου 2019. Οι θέσεις των ασκουμένων δικηγόρων ορίζονται σε μία (1).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση