Δύο Δήμοι της Στερεάς ζητούν ειδικούς συνεργάτες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 19:25 Δύο Δήμοι της Στερεάς ζητούν ειδικούς συνεργάτες

Ειδικό συνεργάτη – σύμβουλο ζητούν οι Δήμαρχοι των Δήμων Λεβαδέων και Καρύστου.

Ειδικότερα για το Δήμο Λεβαδεών ζητείται ειδικός συνεργάτης κατηγορίας ΠΕ Οικονομικών Επιστημών, με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών σε θέματα που αφορούν τον συντονισμό, την διαχείριση, την διοίκηση, την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τον έλεγχο υλοποίησης Εθνικών και Ευρωπαϊκών έργων και προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διεθνών Οργανισμών.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα δικαιολογητικά απόδειξης των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων καθώς και τα δικαιολογητικά απόδειξης της εμπειρίας, θα πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Λεβαδέων (οδός Σοφοκλέους 15 τηλ. 22613-50833, 2261350-832 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες). Περισσότερα ΕΔΩ.

Για το Δήμο Καρύστου ζητείται ειδικός σύμβουλος με πτυχίο ή δίπλωμα Πολυτεχνείου ή ΤΕΙ ή ΚΑΤΕΕ «Τοπογράφων Μηχανικών» για απασχόληση σε θέματα Πολεοδομίας, Ρυμοτομίας, Χωροταξίας και επεκτάσεων σχεδίων πόλης (Καρύστου, Μαρμαρίου, Νέων Στύρων).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την τελευταία δημοσίευση, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Καρύστου (αρμόδιος κ. Πορτολομαίος Α. τηλ. 22243 50016). Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση