Χαιρετισμός Ντίτορα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Λίμνη Πλαστήρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 15:17 Χαιρετισμός Ντίτορα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Λίμνη Πλαστήρα

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας συμμετείχε στο συνέδριο με θέμα «Βιώσιμη Διαχείριση του Νερού - Εθνική Ευθύνη - Κοινωνική Ανάγκη» που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και το Δήμο Πλαστήρα, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στη Λίμνη Πλαστήρα.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση για το ευρωπαϊκό και το εθνικό πλαίσιο διαχείρισης νερού των εκπροσώπων των Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού πανελλαδικώς, ο ρόλος του νερού ως μοχλός ανάπτυξης, η περιβαλλοντική προστασία και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στους προαναφερθέντες φορείς.

Ο κ. Ντίτορας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό κατά την έναρξη του συνεδρίου ενώ ανάμεσα στους εισηγητές ήταν η αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Παρακολούθησης και Προστασίας των Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Θεοδώρα Γεωργίου, η οποία μίλησε για τα «Σχέδια Διαχείρισης Λεκανών Απορροής – Σ.Δ.Λ.ΑΠ. Σχέδια Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση