Παρέμβαση του ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς προς την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 19:11 Παρέμβαση του ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς προς την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων

Για τα αιτήματα των κατοίκων της ΔΚ Σταυρού Λαμιέων…

Παρέμβαση πραγματοποίησε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς προς την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων/Κατασκευής Συγκοινωνιακών Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης, για τα ζητήματα που τέθηκαν γύρω από την κατασκευή του Ε-65 από τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού του Δήμου Λαμιέων.

«Έχοντας υπόψη  το υπ΄αριθμ. πρωτ. 5631/7-2-2019 έγγραφο και την υπ΄αριθμ. 2/2019 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Σταυρού του Δήμου Λαμιέων θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικά τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Η κατασκευή και η λειτουργία ενός έργου εθνικής σημασίας και στρατηγικής όπως ο Ε-65 είναι πολύ σημαντική και για την τοπική οικονομία και για ολόκληρη τη χώρα.

Είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε στην επίλυση τυχόν προβλημάτων ή δυσλειτουργιών που προκύπτουν κατά τη φάση κατασκευής του και κατά τη φάση λειτουργίας του.

Στο πλαίσιο αυτό είναι απαραίτητο να εξεταστεί η πρόσβαση των κατοίκων της Δ.Κ. Σταυρού του Δήμου Λαμιέων στις αγροτικές τους εκτάσεις.

Επιπλέον πρέπει να διασφαλιστεί ότι όλες οι κυκλοφοριακές ροές των οχημάτων που θα κινούνται στο μελλοντικό κόμβο του Ε-65 στο Σταυρό, των οχημάτων που θα κινούνται στην Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου και των αγροτικών μηχανημάτων θα γίνονται με ασφάλεια.

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να γίνει μια τεχνική συνάντηση όπου μπορούν να αναλυθούν περεταίρω τα παραπάνω ζητήματα αλλά και να εξεταστούν τυχόν άλλα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη φάση κατασκευής και λειτουργίας του Νοτίου τμήματος του Ε-65.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση