Δήμος Καμ. Βούρλων: Άκυρη η απόφαση για μη αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 19:23 Δήμος Καμ. Βούρλων: Άκυρη η απόφαση για μη αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών

Προγραμματισμός προσλήψεων Ορισμένου Χρόνου…

Ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, την απόφαση του Δήμου Καμένων Βούρλων με την οποία εγκρίθηκε η διατήρηση των συντελεστών ανταποδοτικών τελών των Δημοτικών τελών.

Και συγκεκριμένα:

α) Καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2019 όπως ισχύουν για το έτος 2018 βάσει της αριθμ. 14/181/2016 απόφασης Δ.Σ. με ισχύ από 1.1.2016 ή μέχρι της λήψεως νέας απόφασης και

β) Ύδρευσης για το έτος 2019 όπως ισχύουν για το έτος 2011 βάσει της αριθμ. 4/58/2011 απόφασης Δ.Σ. με ισχύ από 1.1.2011 έως 31.12.2018 ή μέχρι της λήψεως νέας απόφασης.

Οι λόγοι που η Αποκεντρωμένη ακυρώνει την παραπάνω απόφαση είναι ότι σύμφωνα με τα έγγραφα και την καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μακρυνίτσα, δεν τηρήθηκαν οι διατάξεις του άρθρου 3 σχετικά με την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων για το 2019 και δεν έχουν ληφθεί υπόψη σχετικοί Εγκύκλιοι του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς μέρος δαπανών δεν έχει υπολογιστεί στον ισοσκελισμό των ανταποδοτικών τελών των υπηρεσιών ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης και υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης, χωρεί προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152.

Προγραμματισμός προσλήψεων

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχαμε τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας Ι.∆.Ο.Χ. για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας έως 8 µηνών στο Δήμο.

 Αναλυτικά:

Υπηρεσία Περιβάλλοντος

• οκτώ (8) θέσεις κατηγορίας Υ.Ε. , κλάδου Υ.Ε.16 Εργατών Καθαριότητας (ως συνοδοί απορ/ρου)

• έξι (6) θέσεις κατηγορίας Υ.Ε., κλάδου Υ.Ε.16 Εργατών Καθαριότητας

• µία (1) θέση κατηγορίας ∆.Ε. ,κλάδου ∆.Ε. 29 Οδηγών Αυτ/των (απορριµµατοφόρου χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

• δύο (2) θέσεις κατηγορίας ∆.Ε. ,κλάδου ∆.Ε. 29 Οδηγών Αυτ/των

Υπηρεσία Τεχνικών Υπηρεσιών

• µία (1) θέση κατηγορίας ∆.Ε., κλάδου ∆.Ε.24 Ηλεκτρολόγων

• δύο (2) θέσεις κατηγορίας ∆.Ε., κλάδου ∆.Ε.30 Τεχνιτών Υδραυλικών

• δύο (2) θέσεις κατηγορίας Υ.Ε., κλάδου Υ.Ε. 16 Εργατών Γενικών Καθηκόντων

• τέσσερις (4) θέσεις κατηγορίας ∆.Ε., κλάδου ∆.Ε. 28 Χειριστών Μηχανηµάτων Έργων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com