Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Σε όποια γειτονιά και αν βρεθώ, ένα κοινό αίτημα...»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 08:30 Θύμιος Καραΐσκος: «Σε όποια γειτονιά και αν βρεθώ, ένα κοινό αίτημα...»

«Να αλλάξεις την πόλη...»

«Όπου και να στρίψεις το βλέμμα σου βλέπεις ακριβώς τις ίδιες εικόνες μέσα στην πόλη, όποιο δρόμο και αν ακολουθήσεις...

Συναντάς ανθρώπους που ζητούν άμεσα να αλλάξουν τα πράγματα...

Οδός Παπαποστόλου...»

Δείτε τι έγραψε σε σχετική ανάρτηση ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος:

«Όσο περισσότερο συζητούμε με τους δημότες στις γειτονιές της Λαμίας, αλλά και τα χωριά, τόσο βγαίνουμε και περισσότερο σοφοί.... », σχολιάζει σε άλλη αναρτηση ο Θύμιος Καραΐσκος.

Οδός Αθηνών, στη Λαμία....

«Ακούμε, μελετάμε, προγραμματίζουμε για να είμαστε έτοιμοι.... »

Συνέχεια στο νότιο τμήμα της οδού Αθηνών....

«Επίσκεψη σε τμήμα της οδού Κύπρου και νοτιότερα μέχρι τη πλατεία Κραββαρίτη....
Εδώ βρήκαμε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, θύματα της κρίσης, με άσβεστη όμως την ελπίδα, ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν
».

«Θα μπορούσε να είναι και μια συνοικία πρότυπο. Εδώ συναντήσαμε την περηφάνια των ανθρώπων, που μετέτρεψαν έναν προσφυγικό καταυλισμό, σε σύγχρονη πόλη...»

Στη Νέα Μαγνησία Λαμίας....

«Καταστηματάρχες, βιοτέχνες, τεχνίτες... στην οδό Βασιλικών. Ένας από τους πιο «ζωντανούς» δρόμους της πόλης εκτός κέντρου και ταυτόχρονα με την μεγαλύτερη κυκλοφορία, ειδικά κατά τις ώρες αιχμής...»

«Από γειτονιά σε γειτονιά, από δρόμο σε δρόμο, νιώθοντας την ανάσα της πόλης. Όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου, παντού ανάγκες και προβλήματα....»

«Δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα, στα χωριά του Δήμου μας. Με ηλικιωμένους που βιώνουν μια άλλη δύσκολη καθημερινότητα, αλλά και με νέους ανθρώπους που εξαντλούν όλες τις δυνατότητες, για να επιβιώσουν στο τόπο τους... Στην Υπάτη... σε έναν υπέροχο τόπο, δυστυχώς εγκαταλελειμμένο που του αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. 

Θα είμαστε κοντά σε κάθε δημότη, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, ξανά και ξανά και όσες φορές χρειαστεί...»

«Το οδοιπορικό μας θα συνεχιστεί....Μην ξεχνάτε ότι αποφασίζουμε μαζί για το Δήμο που θέλουμε...Ζητάμε την άποψή σου, τις ιδέες και τις προτάσεις σου. Πάρε θέση. Πες τη γνώμη σου. Άλλαξε το αύριο.
Είμαστε ανοιχτοί στις απόψεις σου. Θέλουμε να τις ακούσουμε, θέλουμε και τη δική σου συμμετοχή....Μπες και πες μας την άποψή σου στην Πλατφόρμα Διαλόγου Πολιτών, για να περπατάμε μαζί "περήφανα" στην πόλη μας...
»