Σαρακιώτης: «Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Λοκρίδας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 17:43 Σαρακιώτης: «Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Λοκρίδας»

Εγκαινιάστηκε ο ηλεκτροφωτισμός στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης.

Τα εγκαίνια του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Αταλάντης, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 6 Μαρτίου, με αφορμή τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και της Μικτής Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης παρέστη στην τελετή εγκαινίων του, που μίλησε για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο, όπως είπε, παρέμενε κολλημένο στα γρανάζια της γραφειοκρατίας επί πολλά έτη και απαιτήθηκαν συστηματικές παρεμβάσεις προκειμένου να γίνει πραγματικότητα.

«Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Λοκρίδας, αλλά και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα, συνεχίζεται με γνώμονα την προσέλκυση όσων περισσότερων πολιτών και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων στον αθλητισμό. Το έργο του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Αταλάντης χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με ένα ποσό ανερχόμενο στις 297.000 ευρώ, στοιχείο που καταμαρτυρεί τη βούληση της σημερινής κυβέρνησης να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών στην άθληση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρακιώτης, ο οποίος παρακολούθησε και το φιλικό παιχνίδι μοιράζοντας στο τέλος τα συγχαρητήριά του στους συμμετέχοντες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση