Στυλίδα: Γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για τους «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 08:40 Στυλίδα: Γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για τους «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο»

Οι μαθητές του Γυμνασίου της Στυλίδας άκουσαν από πρώτο χέρι τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου.

Την πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα, που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο του ΟΣΚ στη Στυλίδα, διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Στυλίδας και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Φθιώτιδας.

Βασικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας με θέμα «Κανόνες Ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο» .

Την ημερίδα παρακολούθησαν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και άλλοι καλεσμένοι.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μια φορά τον Αστ. Διευθυντή κ. Βασίλειο Παπακώστα που αποδέχτηκε την πρόταση μας και παραβρέθηκε κοντά μας, δίνοντας τις γνώσεις του για ασφαλές σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Όταν τα παιδιά γνωρίζουν τις "παγίδες", μπορούν να αποφύγουν τεράστιους κινδύνους. Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους γονείς, που πρέπει να ξέρουμε με ποιον μιλάει το παιδί μας στο ίντερνετ και να γνωρίζουμε τα βασικά για να μπορούμε να το ελέγχουμε. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Παπακώστα και την ομάδα του για την συνεχή επαγρύπνηση και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για ένα πιο ασφαλές διαδίκτυο ...», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Στυλίδας Γιάννης Αρεκλάκης.

Πηγή φώτο: Stilida news

Προσαρμοσμένη αναζήτηση