Έφυγε ξαφνικά η «ψυχή» της Ανάβασης Πορταριάς και του Ράλλυ «Κένταυρος»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 20:08 Έφυγε ξαφνικά η «ψυχή» της Ανάβασης Πορταριάς και του Ράλλυ «Κένταυρος»

Ο Δημήτρης Γαρουφαλιάς ταξίδευσε στη γειτονιά των αγγέλων…

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας, προκάλεσε ο θάνατος του προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Δημήτρη Γαρουφαλιά, σε ηλικία 64 χρόνων. Τον άτυχο Δημήτρη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 5.15’το απόγευμα της Παρασκευής στο κτήμα του, στον Κισσό Πηλίου, ένας γείτονάς του.

Ο Δημ. Γαρουφαλιάς είχε μεταβεί στο πατρικό σπίτι στο Κισσό, μαζί με τη σύζυγό του, για να το ανοίξουν μετά τον χειμώνα. Κάποια στιγμή φαίνεται δεν αισθάνθηκε καλά και σωριάστηκε στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο και το περιπολικό της Αστυνομίας, ήταν πλέον αργά. Πιθανολογείται ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημ. Γαρουφαλιάς ήταν η ψυχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Μαγνησία. Ήταν ο διοργανωτής όλων των αναβάσεων Πορταριάς και του ράλι Κένταυρος, ενώ επί σειρά ετών εκλεγόταν πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου.

Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Είχε συνταξιοδοτηθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας, υδραυλικός. Ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα κορίτσια. Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, στις 4:30 μ.μ., από τον ιερό ναό της Αγ. Παρασκευής Βόλου.

e-thessalia.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση