Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: «Έφυγε» γνωστός επαγγελματίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 15:20 Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: «Έφυγε» γνωστός επαγγελματίας

Το τελευταίο αντίο στο γνωστό επαγγελματία των Καμένων Βούρλων, Βαγγέλη Παπαγεωργίου, θα πουν σήμερα (12/3) φίλοι και συγγενείς στις 16:00’ στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός επαγγελματίας στα Καμένα Βούρλα, δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη που έδινε για την αποκατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τον Σεπτέμβριο του 2017, στην είσοδο της Λουτρόπολης.

Τότε γυρνούσε με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του από τον Άγιο Κωνσταντίνο με συνοδηγό υπάλληλό του, όταν έγινε το κακό, το οποίο προσπάθησε για 17 μήνες να το ξεπεράσει.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος τα Καμένα Βούρλα, που έχασαν ένα ακόμη νέο άνθρωπο μόλις στα 52 του χρόνια, καλό επαγγελματία και οικογενειάρχη, πατέρα δυο παιδιών.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.....Εκτός από φίλος, μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, ήταν ένας και από τους πιο άμεσους συνεργάτες μας στο Δήμο λόγο της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Ήταν πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Καμένων Βούρλων και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Δυστυχώς όμως η μεγάλη του αγάπη για τις μηχανές του στοίχισε τη ζωή. Καλό παράδεισο ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ.......Ξεσήκωσέ τους και εκεί ψηλά με τις γκαζιές σου...», είπε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4:00' το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση