Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαρακιώτης: «Ας κερδίζει στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κι εμείς στις κάλπες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 09:00 Σαρακιώτης: «Ας κερδίζει στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κι εμείς στις κάλπες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος: 05:30» με τους δημοσιογράφους, Αμαλία Κάντζου και Βαγγέλη Γιακουμή του τηλεοπτικού σταθμού ‘Open’ φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο κ. Σαρακιώτης αρχικά ρωτήθηκε για το κομμάτι της οικονομίας, όπου ο Φθιώτης βουλευτής επισήμανε τα συγχαρητήρια των Ευρωπαίων αξιωματούχων για τη βελτίωση της οικονομίας, αποτέλεσμα και των σκληρών θυσιών των πολιτών.

Στην εκπομπή ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για την μείωση της ανεργίας  και για την αύξηση των νέων επιχειρήσεων σε σχέση με αυτές που έκλεισαν το 2018, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαρακιώτης με σκωπτικό ύφος σημείωσε: «Έχουμε αφήσει τις δημοσκοπήσεις να τις κερδίζει η Ν.Δ., όπως το κάνει με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προτιμά να κερδίζει στις κάλπες, απευθυνόμενος στους πολίτες και συμμεριζόμενος τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: