Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Μακρακώμης: Στην τελική ευθεία έργα ενός εκατομμυρίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 16:39 Δήμος Μακρακώμης: Στην τελική ευθεία έργα ενός εκατομμυρίου

Ανακηρύχθηκαν οι μειοδότες σε δύο πολύ σημαντικά έργα στο Δήμο Μακρακώμης.

Πρόκειται για το έργο «Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της Κεντρικής Πλατείας Σπερχειάδας», συνολικού προϋπολογισμού 372.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και «Αναβάθμιση εσωτερικού υδραγωγείου Δ.Κ. Σπερχειάδας και σύνδεση με ΔΚ Μακρακώμης», συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), τα οποία βρίσκονται στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή τους.

Διαβάστε τι αναφέρει για τα συγκεκριμένα έργα ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου:

«Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες της Δημοτικής αρχής για την ωρίμανση των φακέλων των έργων και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης  βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους δημότες μας και όχι μόνο δύο μεγάλα έργα, που έχουν πάρει την πορεία υλοποίησής τους και συγκεκριμένα τα παρακάτω:

Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της Κεντρικής Πλατείας Σπερχειάδας, συνολικού προϋπολογισμού 372.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.), έργο το οποίο μετά και από την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΑ: 6ΔΧ6ΩΛ2-ΜΨΚ ανακηρύχθηκε μειοδότης και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του.

Αναβάθμιση εσωτερικού υδραγωγείου Δ.Κ. Σπερχειάδας και σύνδεση με ΔΚ Μακρακώμης, συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), έργο το οποίο μετά και από την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΑ: ΩΗΒΑΩΛ2-ΜΑΕ ανακηρύχθηκε μειοδότης και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του.

Τα ανωτέρω έργα αποτελούν ένα δείγμα συνέπειας και συνέχειας του αθόρυβου έργου της Δημοτικής αρχής και θα συμβάλλουν μαζί με τα υπόλοιπα που ήδη υλοποιούνται ή βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της όμορφης περιοχής μας. Έπεται και η συνέχεια!!!»