Ο Νίκος Σταυρογιάννης για το TedX Lamia 2019

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 22:12 Ο Νίκος Σταυρογιάννης για το TedX Lamia 2019

Ο Δήμος Λαμιέων φιλοξενεί για 2η χρονιά το TedX Lamia και το γεγονός αυτό σχολίασε στο ίντερνετ ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της παρουσίασης εμπειριών και παραδειγμάτων που προβληματίζουν, εμπνέουν ή ακόμη κι αποτρέπουν…

Η ανάρτηση του Δημάρχου:

«Ένα "παράδειγμα" μπορεί να σημαίνει την αρχή ή το τέλος, μπορεί να σημαίνει πίστη, δύναμη, αφοσίωση, προοπτική, έμπνευση!

Σήμερα για δεύτερη χρονιά φιλοξενούμε το TedX Lamia, στο βιοκλιματικό κτίριο της ΔΕΥΑΛ. Μια δράση διοργανωμένη άψογα από Λαμιώτες που φέτος θέλουν να μας ξεδιπλώσουν με τρόπο ξεχωριστό και βιωματικό, την σπουδαία έννοια του παραδείγματος!

Με εμπνευσμένους ομιλητές, κάποιοι απ'τους οποίους είναι και Λαμιώτες, είναι προσωπικότητες που μας καταθέτουν τις δικές τους βιωματικές εμπειρίες και τα προσωπικά τους παραδείγματα.

Από την πρώτη στιγμή, στηρίξαμε έμπρακτα το θεσμό του TedX Lamia, στηρίζοντας έτσι τη δυνατότητα, να εκφραστούν μέσα από αυτό ιδέες, εμπειρίες, απόψεις.

Φέτος το θέμα του είναι το "παράδειγμα" και τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τη ζωή μας, τις πράξεις και τα πιστεύω μας. Ο Δήμος Λαμιέων τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει πρακτικές που σίγουρα αποτελούν παράδειγμα για πολλές πόλεις.

Στη Λαμία, υπάρχουν παραδείγματα που μας προβληματίζουν, που μας εμπνέουν, που μας παροτρύνουν, ή μας αποτρέπουν.

Παραδείγματα που πρέπει να μας κάνουν «να σκεφτούμε σοβαρά για τον κόσμο και να δράσουμε αποτελεσματικά μέσα σε αυτόν γιατί μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή και σε όλους τους εθελοντές την άψογη διοργάνωση!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση