Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Η Βίκυ Ζαγκανά στο Συνδυασμό της Βιργινίας Στεργίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 12:43 Στυλίδα: Η Βίκυ Ζαγκανά στο Συνδυασμό της Βιργινίας Στεργίου

Ο προεκλογικές ζυμώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη και στην Ανατολική Φθιώτιδα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων εν όψει των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Συνδυασμός «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» της Βιργινίας Στεργίου φαίνεται να έχει σαφέστατο προβάδισμα, αφού όσο περνάει ο καιρός πλαισιώνεται με νέα πρόσωπα, αλλά και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Στην ομάδα του Συνδυασμού «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» μπαίνει δυναμικά και η νυν Αντιδημαρχος Τεχνών και Γραμμάτων του Δήμου Στυλίδας, κ. Βίκυ Ζαγκανά.

«Συνεχίζω με υπευθυνότητα, σεβασμό, εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια, διάθεση προσφοράς και συνεργασίας τον αγώνα για ένα διαρκώς αναβαθμιζόμενο Δήμο όπως όλοι τον οραματιζόμαστε...», δήλωσε η κ. Βίκυ Ζαγκανά.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Βίκυ Ζαγκανά γεννήθηκε και κατοικεί στη Στυλίδα. Σπούδασε κλασσική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στη δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σήμερα υπηρετεί ως φιλόλογος στο Γυμνάσιο Ραχών.

Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» του Απόστολου Γκλέτσου. Από τον Μάρτιο του 2017 είναι Αντιδήμαρχος Τεχνών και Γραμμάτων του Δήμου Στυλίδας.

Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου από τον Καραβόμυλο και έχουν μία κόρη.